Nee, je moet door de “Opties” gaan om het globale inventarisatiebestand te maken of aan te passen. Anders zal je inventarisatiebestand locaal op je computer worden opgeslagen en niet met andere teamleden worden gedeeld.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !