Als een object is geüpdate binnen een Revitproject, worden alleen veranderingen die worden gemaakt voor eigenschappen die al in het object bestaan meegenomen. Als een eigenschap online is verwijderd, verandert dit niks aan het object in Revit.
Wanneer een eigenschap veranderd is, wordt het aangepast in Revit.
Een referentie toevoegen verandert het object in Revit niet.
Een verandering in het 3D model (het RVT of RFA bestand wijzigen) heeft geen invloed op het object in Revit.
Anders wordt iedere update van het volledige object die ervoor zorgt dat aanpassingen die online zijn gemaakt vastgelegd, het object moet opnieuw worden gedownload. Een prompt vanuit Revit zal voorstellen dat je het object door de nieuwe versie vervangt.