Artikelen over: Mijn BIM objecten / Plug-in

Is het mogelijk om specifieke objectreferenties en eigenschappen te krijgen van BIM&CO’s API (Application Programming Interface)?

Ja, je kunt veel informatie via mijn API onttrekken, inclusief referenties, eigenschappen, documenten, foto's, classificaties, fabrikantenlijsten, enz. Daarnaast kun je ook acties uitvoeren via de API zoals het aanpassen van een object en je persoonlijke classificaties, het in kaart brengen van eigenschappen, enz. Voor meer informatie, bekijk onze webdienstendocumentatie.

Bijgewerkt op: 26/02/2019