Artikelen over: Mijn BIM objecten / Plug-in

Kunnen contentmanagers dan updates maken zelfs als ze niet de eigenaar van het object zijn?

Het Revit gedrag blijft onveranderd en dezelfde toestemmingen en beperkingen blijven van toepassing. Onfly updatemeldingen worden verstuurd, zelfs als je geen permissies hebt voor het object. Je kunt ook de "Update" functie gebruiken van de plugin om te controleren of er updates beschikbaar zijn en verder gaan.

Bijgewerkt op: 26/02/2019