Één account per gebruiker. Een “Onfly gebruiker” wordt gedefinieerd door een emailadres dat wordt gebruikt om in te loggen op Onfly en de plugin. Vele datagerelateerde features vereisen dat ieder emailadres is gelinkt aan een uniek individu. Je bedrijfsadministrator kan ieder teamlid uitnodigen om zich aan te melden bij Onfly met het gebruik van een emailadres en kan zijn rollen en rechten instellen.